Avui en dia aquesta pregunta a creat molta polèmica, entre la diferència d’anys d’aquests segles hi ha hagut diversos canvis, tot i que encara queda un llarg i dur camí cap endavant i aconseguir la igualtat absoluta.

La societat n’està cada dia una mica més conscienciada però no ho aconseguirm sense l’ajuda de tots, perquè el canvi està a les nostres mans. I tu ets part d’ell! suma-t’hi!

En el passat la dona tenia els drets molt restringits. Se la considerava inferior a l’home i l’unic que havia de fer era cuidar i satisfer les seves necessitats. Des dels seus origens educaven les dones en fer les feines dela llar i els homes les feines que requerissin més força. Malauradament avui en dia encara ocòrrer a moltes vivendes. I en l’àmbit de l’esport les dones no hi tenien dret en practicar-lo i les obligaven en cosir, saltar a corda i mirar mentres els nens jugaven a futbol, anaven en bicicleta i fessin tot allò que els vingues de gust sense por a res ni a ningú.

Però gràcies a evolució de la societat tots aquests prejudicis no hi són o almenys podem dir que estan a punt de desaparèixer. Les dones estudien per igual o més que els homes, practiquen esport a l’igual que els homes i fan tot allò que volen per igual que els homes. Una altra coses es que estiguin més o menys valorats, que això encara no s’ha resolt del tot, però pas a pas, que com hem dit anteriorment encara queda molt camir per fer. I la veu de les dones serà escoltada o farem que sigui escoltada en tot moment. Visca les dones!

Mujeres que gritan, el potente eco de las movilizaciones feministas en  Latinoamérica